Интериорни врати

Дете отварящо интериорна врата Стандарт

Интериорни врати Стандарт

Красивите интериорни врати от серия Стандарт са на ниски цени и са отличен избор за дома и офиса. Разполагаме с богат избор от продукти, като се предлагат няколко основни вида – с фрезовка, със стъкло и плътни. Разнообразието от цветове, ще Ви предостави възможност за избор на цвета, който подхожда най-добре на Вашите къща, апартамент или офис.

Дете отваря интериорна врата Граде

Gradde са немски интериорни врати, характерни със своите качество и модерен дизайн. Всички модели са стилни и елегантни, като всеки от тях се предлага в богата цветова гама. В Порта Нова Плевен, можете да откриете своята врата от серия Gradde на най-добри цени.

Бебе отваря интериорна врата Гама

Вътрешните врати от серия Гама предлагат отлично качество на ниски цени. Всички модели се предлагат в различна цветова гама, за да изберете цвета, който най-добре би подхождал на Вашия интериор.

Интериорни врати от Порта Нова Плевен

Интериорните врати са ключов елемент при обзавеждането Вашият дом или офис. Те допринасят за красотата и стила на Вашият интериор. Моделът и цвета на Вашата врата трябва да бъде внимателно подбран, затова ние от Порта Нова Плевен сме на Ваше разположение.

Вътрешните врати се предлагат под формата на най-различни модели, форми и размери, поради индивидуалните изисквания и интереси на всеки клиент. Покупката на вътрешна врата най-често започва с проучване на модели и цени в интернет. Индустриалните и комерсиални врати имат по-специфични критерии, а и снабдителите имат по-малко присъствие в интернет спрямо търговците на жилищни и интериорни врати.

За клиента, интернет проучването е идеалната първа стъпка на търговския процес. Разбира се, огледа на място и свързването по телефон е препоръчително, тъй като не винаги клиента може да придобие истинска представа за вратата, когато я разглежда на снимки.

Най-важно при избора на нова врата е да знаете необходимите размери, но също така трябва да се обърне внимание и на следното:

  • Степен на шумоизолация
  • Изискване за здравина и издръжливост
  • Адсорбция под значително въздействие
  • Свободното налично пространство от двете страни на помещенията
  • За повече слънчева светлина е добре да изберете врати със стъклени орнаменти.

Показване на 1–16 от 57 резултата

Показване на 1–16 от 57 резултата