Публикувано на

Вратите и децата

Детска стая за момиче в розово

Във всеки дом идва момент, в който е необходимо да се направи и обзаведе детска стая. Според възрастта си децата имат различни предпочитания за цветове и любими персонажи, на които подражават от малки. Мечтаят да видят изобразени в своите стаи, любимите си герои. Тук ще Ви помогнем с варианти за интериорни врати, както за малки, така и за пораснали деца.

Нашите предложения за интериорни врати

При направата на детска стая могат да се вземат няколко фактора предвид по отношение на вратите. Ето няколко от тях.

Серия Gama

На първо място е възрастта. Малките дечица се учат да ходят и пипат навсякъде, като оставят ръчичките си по стени и мебели, затова моделите на Gama и по-точно в светлата цветова гама – Перла и Бреза, са изключително подходящи и лесни за почистване и поддръжка, а от друга страна цветовете са изключително нежни и подходящи за бебешки стаи.

Серия Gradde

Детска стая с врата от серия Граде с човека Паяк

Пораствайки децата започват да се изграждат като личности и започват да подражават на любими герои и персонажи от детски филми и приказки. Ако искате да зарадвате детето си, то в поръчковия каталог на Gradde и по-точно серия KINDERWELT и FEENWELT, можете да намерите разнообразие от интериорни врати с най-известните и предпочитани детски герои. Серията Gradde дава възможност да се направи врата с принт, съобразен с желанията на Вашето дете.

Когато обаче говорим за подрастваща възраст, при нея децата вече са насочили към дадена сфера или спорт. Поръчковият каталог на Gradde, отново би бил удачен вариант при избора на Вашето дете. При децата, които се интересуват от даден спорт – серията FREIZEIT предлага варианти за любителите на баскетбол, тенис, футбол, лека атлетика, а и има модели за почитателите на по-нестандартните спортове като колоездене, дартс, катерене, ски и дори музика. Серията JUGENDLICHER пък е подходяща за деца, които си имат любима личност от реалния живот като футболисти, певци, групи, известни актьори, спортисти и др.

Врата от серия Граде с пиано

Немската серия дава възможност не само да се съобразите с желанията и интересите на Вашето дете, но и всеки един детайл да бъде по Ваше желание – имате право на избор на пълнеж на крилото, на размер стъкло – 2/4 или 3/4, вид стъкло, посока на отваряне. Наред с тези предимства вратите са комплектовани с брава по избор, с PVC език, която работи наистина безшумно. Ако сте запознати с цветовата гама на Gradde, то и при детските варианти имате пълния избор от 6 цвята.

В случай, че сме Ви заинтригували, то не пропускайте да се запознаете с каталога на Gradde и да го разгледате заедно с детето си, за да изберете най-красивата за него врата.