За Нас

Нашата дейност е търговията на едро и дребно с интериорни врати, входни врати, врати за баня, стъклени врати, пожароустойчиви врати и врати за мазе. При нас, на фона на свежите интериорни решения, можете да откриете голямо разнообразие от врати, подходящи за дома, офиса или вилата. Предлаганият от нас асортимент е внимателно селектиран, за да отговорим на Вашите очаквания. Разнообразието от цветове и размери биха задоволили вкуса на всеки, който желае да направи дома си уютен, красив и сигурен.

Днес можете да откриете нашите мострени зали в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Русе, Плевен и Добрич. На 21.07.2014г. в Пловдив е отворен първият шоурум Порта Нова. С това поставихме началото на нашата верига шоуруми в цяла България, защото хубавите врати вече не са лукс, а необходимост. Това е и причината да подхождаме с внимание към Вашите изисквания със специално изготвени оферти. А в случай, че желаете да пазарувате на едро или сте строителна фирма, отново ще бъдете изненадани със страхотни ценови предложения!

В Порта Нова ще получите бързо, качествено обслужване и кратки срокове на доставка.

Не пропускайте да ни посетите, защото само в Порта Нова можете да видите най-новите модели входни и интериорни врати!

Очакваме Ви с усмивка и желанието да Ви бъдем полезни в избора на Вашата нова врата!

НАШИТЕ МАГАЗИНИ В СТРАНАТА

0
години опит
0
шоурума в страната
0
модела врати
0
доволни клиенти

Отзиви на наши клиенти:

Отзивите на нашите клиенти са огледало на работата и усилията, които полагаме, за да бъдем винаги на нужното ниво.

Подмених старите си интериорни врати с нови от Порта Нова и мога да кажа, че всичко стана бързо и лесно. Качеството е добро, към цените също нямам претенции.
Станимир Иванов - клиент
Станимир Иванов
Клиент
Всичко мина добре – от поръчката до монтажа. Служителите са много любезни и обясняват подробно и ясно, дори ми дадоха добри съвети при избора на вратите.
Марина Димитрова - клиент
Марина Димитрова
Клиент
Смених входната си врата с нова и мога да кажа, че всичко мина без проблем. Доволен съм от това, което получих. Препоръчвам Порта Нова на всички.
Боян Николов - клиент
Боян Николов
Клиент

ЗА ПОРТА НОВА

Порта Нова е сред изявените лидери за продажба на входни и интериорни врати в България.

ШОУРУМИ В СТРАНАТА