Публикувано на

Красива входна врата за Коледа

Декоративна дървена къщичка с коледна украса и лампички

Говорейки за прекрасните коледните празници, Вашите гости заслужават топло приятелско посрещане. Въпреки че, това със сигурност включва вкусна храна, добре украсена коледна елха и празничен плейлист, гостите на партито трябва да усетят празничния дух в момента, в който пристигнат на входната Ви врата

Не пропускайте външната декорация

 

 

Венец за Коледа поставен на дървена входна врата

И така, откъде да започнете? Най-добрият начин е да започнете със забележителни декорации за коледни врати, като обърнете внимание не само на украсата вътре в дома, а също и тази на дворната порта и входните стълби. Тази година се амбицирайте да въведете празничното настроение с традиционни или модерни коледни декорации на врати, които ще очароват всички посетители. Този асортимент от материали включва всичко от гирлянди, лампички, саксии с Коледни звезди, за да започнете Вашето празнично тържество със стил. Възползвайте се различни способи, за да декорирате красиво не само единствено входната врата, но и околното пространство, за да изглежда всичко наистина празнично.

Класическа декорация на външните врати е коледният венец, който може да е напълно изкуствен, закупен готов от магазина или саморъчно направен от естествени материали. Вторият вариант може да включва борови клонки сплетени в кръг и украсени с шишарки, ябълки или други плодове. Няма нищо по-чаровно от лично изработените орнаменти за украса. Закачете венеца на вратата и я рамкирайте с клонки зеленина, обогатена с коледни панделки и играчки или използвайте клони, изрязани от дъното на Вашата елха, като ги сглобите в кошница, която може да поставите пред входната врата.

Коледна украса от гирлянд от борови клони с панделки и лампи

А когато денят се превърне в здрач, коледните лампички ще светят по-ярко от всякога, превръщайки нощта във вълшебна. Много красиво е да наредите фенери по стъпалата на входните стълби, а като се стъмни вечер да запалите фенерите и така да се получи феерична светла пътека. Използвайки коледни венци, светлини и гирлянди, и ще имате най-красивата входна врата, която ще се забелязва отдалеч.
Следващата година, когато зимата се върне още веднъж, можете да разопаковате творенията си и да облечете отново вратата си за празничния сезон.